Meet the maker

Rosas Jewels is een sieradenmerk met fijne, kleurrijke sieraden, stuk voor stuk met liefde gemaakt met veel zorg, precisie en aandacht. Alle sieraden zijn handgemaakt en worden ontworpen door Ramona, de eigenaresse van Rosas Jewels. Alle sieraden worden vervaardigd van hoogwaardige materialen.

Na een lange reis door Europa en rondom de Middellandse Zee, waarin ik heel veel prachtige mensen ben tegengekomen en minstens zoveel mooie momenten heb ervaren, besloot ik om in 2007 op Mallorca te blijven wonen.

Hier vond ik de rust om de opgedane energie te besteden aan het creëren van mijn eigen sieraden. Het eiland en de Mediterrane omgeving bleken een prachtige bron van inspiratie.

Na een aantal prachtige jaren op Mallorca kwam ik terug in Nederland waar ook onze kinderen geboren werden; de sieraden bleven en worden nu vanuit Nederland ontworpen. Ook de liefde voor de Méditerranée bleef en zo keer ik er regelmatig terug.

Via mijn sieraden wil ik gedachten overbrengen van het nastreven van dromen, puur leven en genieten van al het moois om je heen.

Feel free & be happy!