Retourneren

Is je bestelde artikel niet helemaal wat je in gedachten had? Dan kun je deze retourneren aan Rosas Jewels. Dit uiteraard alleen mits de artikelen onbeschadigd en ongebruikt zijn.

Custom made artikelen waarbij je zelf de naam/tekst/initiaal kiest of sieraden die op speciaal verzoek zijn aangepast kunnen NIET geretourneerd worden.

Tevens kunnen oorbellen ivm hygiënische redenen NIET geruild of geretourneerd worden.

Voor het retourneren van artikelen volg je de volgende stappen:

1. Stuur binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling een e-mail naar info@rosasjewels.com met daarin de reden van retour, het ordernummer en welke artikelen je wilt retourneren.

2. Verstuur na akkoord de retouren naar Rosas Jewels. Het retourartikel(en) moet(en) binnen 14 dagen na aflevering in de originele verpakking aan ons teruggestuurd worden, ongedragen en zonder beschadigingen. Zorg voor een goed beschermde envelop of verpakking. De verzendkosten van het retourneren zijn voor rekening van de klant en het verzenden geschiedt op eigen risico van de klant.

Retouradres:

Rosas Jewels
Jan Dirk z’n Dal 103
1931 DL Egmond aan Zee

3. Na goedkeuring wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug gestort op het rekeningnummer dat gebruikt is voor het betalen van jouw bestelling.

Let op!
Zorg er voor dat je retour zending voldoende gefrankeerd is. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde poststukken worden door Rosas Jewels niet aangenomen.